Halfvrijstaand herenhuis | Verkocht

In de linkerflank van het hoofdgebouw wordt een halfvrijstaand herenhuis gerealiseerd. U heeft hier een zeer ruime woonkamer en grote leefkeuken met veel daglicht, een speelkamer of bibliotheek en een kantoor-/ praktijkruimte op de begane grond. Op de eerste en tweede etage vindt u nog 4 slaapkamers en 2 badkamers. De tuin bevindt zich zowel aan de oost- als de westzijde.

Kenmerken

Woonoppervlak m2234
Kaveloppervlak m2480
Begane grondWoonkamer, leefkeuken, speelkamer, kantoor-/ praktijkruimte
Plafond3,5 m. hoog
Eerste verdieping2 Slaapkamers, badkamer
Tweede verdieping2 Slaapkamers, badkamer
KelderOnder een deel van de woning
Privé parkeerplaatsen2
Afwerking woningInclusief luxe keuken, sanitair, tegelwerk, stucwerk
TuinInclusief tuinontwerp en erfafscheiding dmv. hagen
Exclusief aanleg tuin en terrassen
Exclusief verdiepte fietsenberging
Verkoopsom € 695.000,- v.o.n.

Mooie zomeravonden in uw prachtige tuin

Aan de achterzijde van de woning heeft u ruimte voor een royaal terras op het oosten: de ideale plek voor een ontbijtje in de zon. De grootste tuin vindt u echter aan de voorzijde. Deze is gunstig op het westen gelegen, waardoor u er heerlijk kunt genieten van een borrel in de zon of lange zomeravonden aan tafel.

Een voorrecht om hier te mogen wonen

Tuinmeester Fons Linders maakte een ontwerp voor de tuin, waarmee we een suggestie doen voor uw tuininrichting. Forse hagen en een verlaagd terras zorgen voor veel privacy, terwijl ook goed is nagedacht over de mooie zichtlijnen vanuit de woonkamer. U ziet dat een royale voortuin op deze manier dezelfde functie kan vervullen als een reguliere achtertuin. En met de verdiepte berging aan de zijkant (optioneel) heeft u ook nog eens alle ruimte om uw fietsen, grasmaaier en tuingereedschap uit het zicht te stallen.

Als u hier met vrienden of familie geniet van een uitgebreide barbeque in de tuin van het prachtig aangelichte monument, beleeft u De Vank wel op zijn mooist.

Meer informatie