Villa Wagner kenmerkt zich door de royale frontbreedte. Door de woning in de breedte op het kavel te positioneren, ervaart u vanuit de leefruimtes extra zicht op de achtertuin en u beleeft extra veel daglicht in de woning. De fraaie dakkapel geeft de villa zijn signatuur en benadrukt nog eens extra de terugliggende entrée met eikenhouten voordeur en glaspui. Niet alleen vormen de karakteristieke witte gevels een mooie combinatie met de antracietkleurige kozijnen en rabatdelen, maar ook met de luxueuze goudgele rieten kap met forse overstek. En hoewel de villa traditioneel is in het lijnenspel en de materialen, maken de details zoals de horizontale roedes in de raam- en deurkozijnen de villa helemaal anno nu.

 

Plattegrond b.g
Wanneer u de woning betreedt, vallen u in de entreehal direct de ruimte en lichtinval op. De eikenhouten open trap staat letterlijk in de spotlight vanwege de vide en bovenliggende dakkapel. De garderobe is uit het zicht, evenals de deur naar het toilet, beide ingebouwd in een vestiare. Via dubbele openslaande deuren betreedt u de zeer royale living, die u ruimte biedt voor maar liefst 2 zithoeken. Zo kunt u een hoek creëren rondom een haard en bijvoorbeeld een separate TV of leeshoek. Ook vanuit de hal bereikt u rechtstreeks de forse woonkeuken met grote puien en openslaande deuren. Hier heeft u alle ruimte voor een keuken met kook- en spoeleiland en hoge kasten. Met het zicht op de achtertuin en de ligging op het zuiden zal dit de favoriete ruimte kunnen worden voor een heerlijk ontbijt, een kopje koffie of een gezellige borrel aan het eind van de dag. Vanuit de keuken heeft u ook nog de beschikking over een praktische bijkeuken met deur naar de tuin. Tot slot bereikt u inpandig de extra brede garage, om veel bergruimte te creëren voor fietsen, de barbecue en het tuingereedschap, maar de ruimte kan tevens gemakkelijk als werk- of studeerkamer worden uitgevoerd.

Pluspunten interieur
Royale entrée met dubbele deuren naar de woonkamer, directe toegang tot de keuken en garage
 Vide bij de open eikenhouten (?) trap
 Vestiare (garderobe en toilet) uit het zicht
 Fraaie zichtlijnen van voordeur naar keuken
 Royale zithoek
 Extra TV hoek
 Zeer ruime woonkeuken met ruimte voor kookeiland
 Bijkeuken
 Extra brede garage
 Ramen in achtergevel tot op de grond, waardoor u optimaal contact heeft met de tuin
 Luxueuze sfeer door zicht op rieten kap vanwege de overstek van 1 meter diep.

Kenmerken
Villa (naam)
Woonoppervlakte m2
Inhoud m3
(apart kader) Individueel ontwerp op maat
Niets is zo persoonlijk als uw eigen droomvilla. De Rezidenz villa’s zijn zeer royaal en praktisch ingedeeld, maar voorop staat dat het uw ideale thuis wordt. De getoonde indeling is de basisvariant, maar deze kan uiteraard helemaal worden aangepast aan uw individuele wensen. We bespreken deze graag om uw unieke en exclusieve maatwerk villa te ontwerpen.

Plattegrond 1 e verdieping
Wanneer u via de open trap met vide de eerste verdieping bereikt, valt nogmaals het formaat van de villa op. U treft er maar liefst 5 zeer ruime slaapkamers, waaronder de masterbedroom met een dressing en badkamer ensuite. Voor uw kinderen is een eigen badkamer opgenomen, waardoor iedereen ’s ochtends in zijn eigen tempo de dag kan beginnen. De schuine kap begint overigens pas op 1,50 meter, dit biedt u veel gebruiksruimte en zorgt voor een speels effect. Ook de dakkapellen aan de voor- en achterzijde dragen bij aan gezellige hoekjes en veel sfeer. Dergelijke elementen zorgen voor afwisseling en geven de ruimtes een eigen karakter. Want ook dat geeft deze woning het predikaat van exclusieve villa.
Pluspunten interieur
 5 Zeer ruime slaapkamers
 Ouderslaapkamer met dressing en badkamer ensuite
 Badkamer met dubbele douche
 2e Badkamer
 Dakkapel