Symphony heeft een uitgesproken visie bij het ontwerp van hun woningen

“Wij hebben als ontwerpers reeds een aantal projecten voor Symphony Estates mogen ontwerpen. Symphony is voor ons een bijzondere opdrachtgever: een ontwikkelaar met een uitgesproken visie op het realiseren van woningen en met een hoge ambitie. Als architect willen we natuurlijk een zo hoog mogelijke kwaliteit realiseren, om bewoners een mooi thuis te kunnen bieden en om een bijdrage te leveren aan de ruimtelijke kwaliteit van een locatie. Dat streven vergt grote vasthoudendheid gedurende het hele ontwikkeltraject, vanaf het eerste concept tot de laatste details.

Bij Symphony vinden we diezelfde vasthoudendheid terug, waardoor de kwaliteit van projecten ook daadwerkelijk hoger wordt. Symphony heeft een kritische blik, een uitgesproken mening over wat een ontwerp betekent voor de plek en voor de bewoners. Ze zijn bereid om voor een bijzondere woning buiten platgetreden paden te gaan, net een stapje meer te zetten en dat ook stug vol te houden. Dat betekent dat we bij Symphony een eerlijk klankbord vinden voor wat we bedenken. We worden inhoudelijk steeds uitgedaagd op onze ideeën. Dat maakt het proces een stuk leuker, vooral als die energie ook in het eindresultaat is terug te zien.

Deze persoonlijke, inhoudelijke, kritische en open houding vinden we bij andere ontwikkelaars zelden terug. Wij zetten daarom graag dat stapje extra mee met Symphony.”

Peer Wolkers
Omni Architecten