HOF AAN DE DOMMEL OPGELEVERD AAN NIEUWE BEWONERS

Begin oktober hebben we de oplevering van Hof aan de Dommel in Dommelen gevierd met de nieuwe bewoners van de fraaie hofwoningen en appartementen. Wethouder Bram Bots van gemeente Valkenswaard feliciteerde hen, gaf aan trots te zijn en sprak zijn complimenten uit aan Symphony Estates. Hij noemde Hof aan de Dommel een schoolvoorbeeld van hoe invulling kan worden gegeven aan een dergelijke inbreidingslocatie, passend binnen de nieuwe woonvisie van de gemeente.

De nieuwe bewoners zijn erg blij met hun woning en hoewel de verhuizing nog moet plaatsvinden, voelen ze zich hier al helemaal thuis. Zij konden de woning naar eigen inzicht indelen als gelijkvloerse woning met slaap- en badkamer beneden of boven, al dan niet met privé lift. “Dit is waar we het voor doen; bijdragen aan het nieuwe woongeluk van onze kopers” aldus Olaf Schoofs, directeur van Symphony.

De kopers ontvingen namens Symphony een fraaie handgemaakte schets van hun woning, gemaakt door de architect. “Deze krijgt een mooi plaatsje in ons nieuwe huis”, aldus één van de bewoners.

Meer over Hof aan de Dommel